Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:27 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei angajate ale lui Netoiu, la spital, cu toxiinfectie alimentara

ro

23 Jul, 2009 02:20 1964 Marime text

cap_5.jpgUn grup de copii şi adulţi sosiţi în staţiunea Venus din toată ţara a ajuns la Spitalul din Mangalia, după ce a luat cina la Popasul Turistic Brateş.

Turiştii au acuzat dureri abdominale, vărsături, ameţeli şi câţiva dintre ei au avut scaune diareice, ceea ce a determinat cadrele medicale să considere că este vorba despre un focar de toxiinfecţie alimentară. Dar nu numai turiştii au avut nevoie de asistenţă medicală, ci şi trei dintre angajaţii localului. Potrivit lui Adrian Pavlov, director adjunct al Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, trei dintre fetele care debarasează de la mese au povestit că au consumat resturi de mâncare lăsate în farfurii de copii, printre care mămăligă cu smântână şi brânză, după care au început să se simtă rău. Fetele au avut aceleaşi simptome ca turiştii şi s-au prezentat la Spitalul din Mangalia. Inspectorii de sănătate şi cei care se ocupă de siguranţa alimentelor au recoltat probe şi există suspiciunea că produsele ar fi fost contaminate cu stafilococ auriu. Surprinzător este faptul că atât brânza, cât şi smântâna proveneau din surse autorizate şi erau depozitate în mod corespunzător.

venus1.jpgReamintim că Popasul Turistic Brateş, locul unde a avut loc incidentul, aparţine firmei SC Venus Holiday 2000 SA, al cărui administrator este Luchi Georgescu, partenera de viaţă a fostului acţionar de la Dinamo, Gheorghe Neţoiu. Asociaţi în aceeaşi firmă mai sunt şi Eliza Rotaru, Geanina Virginia Rusu şi Gabriela Creţu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii