Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:17 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Tranzacție" cu substanțe interzise în Centrul Vechi al Bucureștiului. Un cumpărător reținut de polițiștii locali

ro

22 Oct, 2023 14:31 851 Marime text
foto: Poliția Locală București Într-o seară "halucinogenă" în Centrul Vechi al Bucureștiului, polițiștii locali au intervenit într-un incident surprinzător.

În jurul orelor 20.10, în zona străzii Halelor nr. 13-15, doi bărbați au fost depistați în timp ce erau implicați într-o potențială tranzacție de substanțe interzise, posibil marijuana.

Mesajul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București este, vigilență maximă și toleranță "0" față de cei ce aleg să încalce legea !


Iată postarea de pe pagina de Facebook a  Poliției Locale București:

Seară "halucinogenă" în Centrul Vechi.

Vineri seara, în jurul orelor 20.10, polițiștii locali au depistat în zona str. Halelor nr. 13-15, două persoane de sex masculin, în momentul în care acestea erau implicate într-o "tranzacție" în vederea achiziționării de substanțe interzise. (posibil marijuana).
La vederea polițiștilor locali, persoana care vindea a fugit de la fața locului, fiind reținut doar cumpărătorul.

Acesta a fost condus la sediul secundar al Poliției Locale a Municipiului București, din str. Șepcari, unde după efectuarea controlului corporal, asupra sa a fost găsită o folie din plastic care conținea o substanță vegetală de culoare brun-verzuie ce emana un puternic miros înțepător.

După stabilirea identității și întocmirea actelor procedurale, a fost predat lucrătorilor din cadrul Secției de Poliție pentru Centrul Vechi, pe bază de proces verbal pentru continuarea cercetărilor.

Mesajul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București este, vigilență maximă și toleranță "0" față de cei ce aleg să încalce legea!- se arată înconținutul postării.



 Citește și:

Amenzi, arme ilegale și permise de conducere ridicate
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii