Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:06 21 10 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Strivit de tone de cherestea Muncitor al Astar Sevendoring, mort în Portul Constanţa

ro

11 Jul, 2012 01:00 2016 Marime text

accident_de_munca_-_cherestea2.jpgUn muncitor a decedat, ieri, în Dana 9 a Portului Constanţa, în timp ce încărca cherestea pe o navă.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Teritorial de Muncă, Dumitru Turbatu lucra ca tractorist la societatea Astar Sevendoring SRL. În momentul în care a desfăcut chingile remorcii, încărcătura de cherestea din tractor s-a prăbuşit peste el. Din nefericire, cadrele medicale de pe ambulanţa sosită la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru victimă. Evenimentul se cercetează de către o comisie formata din inspectori de muncă şi poliţişti din cadrul Poliţiei Port, care vor stabili împrejurările şi cauzele producerii evenimentului.

Despre Astar Sevendoring SRL

Potrivit datelor prezentate de Registrul Comerţului, societatea a fost înfiinţată în anul 2003, având ca obiect de activitate declarat conform CAEN - manipulările mărfii. Asociaţii societăţii sunt Fadi Samir Abi Khalil şi Adel Samir Abi Khalil. Cel din urmă este şi administratorul societăţii respective, alături de Sorin Iancu Caranică. În anul 2010, Astar Sevendoring SRL a înregistrat un profit brut de 75.691 de lei, având 35 de angajaţi.

Ti-a placut articolul?

Comentarii