Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şedinţă secretă Fostul angajat RATC care a furat un autobuz, dus la „răcoare”

ro

17 Oct, 2013 00:00 1991 Marime text
În cursul zilei de ieri, judecătorii constănţeni au dispus, în şedinţă secretă, arestarea pentru 20 de zile a fostului angajat RATC care a furat un autobuz chiar din staţie. Acesta va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 

În sarcina inculpatului s-a reţinut că, la data de 15.10.2013, în jurul orei 06.45, prin folosirea cheii de contact originale aflate în contactul de pornire, a sustras din loc public, respectiv de pe bulevardul Marinarilor, zona Poarta 1 Port, din municipiul Constanţa, un autobuz marca Maz, ulterior inculpatul fiind prins de organele de poliţie pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona complexului comercial Maritimo. Constantin B. a lucrat la RATC Constanţa în urmă cu opt ani.

Acesta a avut un comportament indisciplinat, certând-se mereu cu colegii, dispecerii şi şefii de coloană. În dimineaţa zilei de marţi, Constantin B. a ajuns în staţia RATC din Poarta 1 şi, în timp ce şoferul a intrat la dispecerat după foaia de parcurs, a urcat repede în autobuzul de pe linia 44 şi dus a fost. „Individul a lucrat acum opt ani ca şofer la RATC. Din cauza comportamentului a fost dat afară. Bine că nu erau pasageri în autobuz. Omul voia să ajungă la Bucureşti”, a declarat Ovidiu Tănase, directorul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa. Nici fostul director (actual director-adjunct) al RATC, Dumitru Coiciu, nu are cuvinte de laudă despre fostul angajat. „A lucrat ca şofer mai puţin de un an la noi, acum opt ani. Era o persoană recalcitrantă, pusă pe scandal. Nu respecta regulile, bătea colegii. Se certa şi se bătea cu dispecerii şi cu şefii de coloană. L-am dat afară pentru asemenea comportament violent”, ne-a dezvăluit Dumitru Coiciu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii