Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschid pavilioanele de vară ale pensionarilor Ştiţi cât costă?

ro

12 May, 2012 01:31 1509 Marime text
Primăria municipiului Constanţa a atribuit contractul „Execuţie lucrări de conservare a pavilioanelor de vară pentru pensionari" societăţii Fadmig SRL Constanţa.

Contractul „Execuţie lucrări de conservarea a pavilioanelor de vară pentru pensionari" cuprinde: demontarea panourilor, tratarea şi remedierea eventualelor degradări constatate la materialul lemnos, atât a exteriorului, cât şi a mobilierului din incinta acestuia, transportul şi depozitarea materialelor (panouri şi riglete) de la pavilioane la spaţiile de depozitare menţionate de beneficiar. De asemenea, câştigătorul contractului se va ocupa şi de închiderea pavilioanelor pe timpul iernii, transportul materialelor la pavilioanele de vară pentru pensionari, prinderea rigletelor pe întreg perimetrul pavilionului. Contactul a fost atribuit societăţii Fadmig SRL Constanţa. Valoarea acestuia este de

87.999,76 lei, fără TVA. Potrivit datelor de la Registrul Comerţului, societatea Fadmig SRL a fost înfiinţată în anul 1994, având ca obiect de activitate lucrări de construcţii ale clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale. Asociat unic şi, în acelaşi timp, administratorul societăţii este Aurelia Georgescu. În anul 2010, societatea a realizat un profit brut de 228.272 de lei.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii