Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:51 21 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA a activat Comandamentul pentru situaţii de urgenţă

ro

10 Oct, 2015 00:00 791 Marime text
În urma atenţionărilor meteorologice de Cod Galben de precipitaţii abundente şi intensificări ale vântului, ce pot depăşi 60 - 70 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA se activează Comandamentul pentru situaţii de urgenţă.
 
Comandamentul va fi activ începând de duminică, 11 octombrie, ora 10.00, şi până luni, 12 octombrie, ora 18.00. Pentru intervenţia rapidă, la nivelul comandamentului vor fi constituite echipe de intervenţie dotate cu toate utilajele necesare, care vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
 
Toţi abonaţii societăţii sunt asiguraţi că se vor depune toate eforturile pentru furnizarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametri optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare, care nu ţin de operativitatea echipelor RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, RAJA SA Constanţa face un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare: pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratele societăţii, după cum urmează: pentru judeţul Constanţa, la numărul de telefon 0241.66.44.44, pentru judeţele Ialomiţa şi Călăraşi, la telefon 0243.36.17.70, pentru Ilfov, Prahova şi Dâmboviţa, la numărul de telefon 0752.020.695, iar pentru Braşov - 0756.015.121.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii