Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:02 15 11 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cod galben în judeţul Constanţa. S-a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

27 Jul, 2017 14:54 5852 Marime text
În urma atenționărilor meteorologice de vânt puternic cu aspect de vijelie și ploi, SC RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgenţa în perioada 27 iulie 2017, ora 12.00 – 28 iulie 2017, ora 12.00.

Au fost constituite 18 echipe de intervenţie la nivelul municipiului Constanța şi 21 pentru restul județului, pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii.

ISU Dobrogea este dotat cu toate utilajele necesare, ce vor asigura în permanent, în toată această perioadă.

Echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi.

Potrivit RAJA, singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipei RAJA, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt).

RAJA face apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare. Pentru remedierea unor asemenea situaţii, sunt rugaţi să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, numărul de telefon: 0241.924.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii