Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:16 14 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA Constanţa a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

08 Jun, 2017 11:15 1875 Marime text


În urma atenționărilor meteorologice de Cod Galben cu vânt puternic și averse torențiale, care vor depăşi local 20 - 30 l/mp și pe spații restrânse 50 - 60 l/mp, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, la nivelul SC RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă în perioada 8 iunie 2017, ora 10.00 - 9 iunie 2017, ora 8.00.

Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul comandamentului au fost constituite echipe de intervenţie, dotate cu toate utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă atât în municipiul Constanța, cât și în județ.
 

„Asigurăm toţi abonaţii societăţii că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.924“, se arată într-un comunicat al Biroului de presă al SC RAJA SA Constanţa.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Citeşte şi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii