Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
16:32 02 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA SA a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă. Echipele de intervenţie, la datorie

ro

22 Jan, 2018 00:00 1678 Marime text
În urma atenţionărilor meteorologice de precipitaţii abundente şi intensificări ale vântului, ce pot depăşi 65 km/h, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcţionarea sistemelor operate, la nivelul societăţii RAJA SA s-a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă.
 
Potrivit RAJA SA Constanţa, Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă va fi activ în perioada 21 ianuarie 2018, ora 16.00 - 22 ianuarie 2018, ora 22.00.
 
Pentru remedierea rapidă a eventualelor avarii, la nivelul Comandamentului au fost constituite 14 echipe de intervenţie pentru municipiul Constanţa, respectiv 18 echipe pentru restul judeţului, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanenţa în toată această perioadă.
 
RAJA Constanţa asigură abonaţii societăţii că echipele de intervenţie vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă şi canalizare şi care nu ţin de operativitatea echipelor sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, toţi abonaţii sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere, deoarece RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce sunt rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei.
 
Totodată, RAJA face apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241.924.
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii