Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiecţie de gală în prezenţa echipei peliculei Filmul „Domestic” ajunge la Constanţa

ro

16 Apr, 2013 00:00 1566 Marime text
Constănţenii sunt invitaţi, pe 19 aprilie, la Cityplex din Tomis Mall, la proiecţia de gală a unuia dintre cele mai aşteptate filme ale primăverii - „Domestic”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 19.00, în prezenţa regizorului Adrian Sitaru şi a unor membri ai echipei.

Amuzantă şi pe alocuri crudă, comedia despre „oameni şi animalele care îi iubesc necondiţionat” a fost savurată de câteva mii de spectatori, în cinematografele din ţară. Spectatorii din Constanţa vor avea ocazia să afle de la realizatorii „Domestic” poveşti inedite şi întâmplări amuzante de pe platourile de filmare ale unor producţii în care s-au întâlnit actori cu experienţă, copii şi cinci personaje necuvântătoare: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Filmul rulează din 12 aprilie la Cityplex. În premieră, filmul „Domestic”, în regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut şi de spectatorii din afara ţării, în FullHD, simultan cu lansarea în cinematografele din România, pe www.webkino.ro.  Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil şi pe telefonul mobil şi pe tabletă, dacă posesorii au instalată aplicaţia Vimeo. Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, „Domestic” este povestea copiilor, adulţilor şi a animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţă mai bună. Protagonişti sunt câţiva vecini de bloc şi câţiva simpatici locatari necuvântători: un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel. Din distribuţie fac parte Adrian Titieni şi fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dan Hurduc (9 ani).
Adrian Sitaru a mai regizat lungmetrajele „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri. Filmul este produs şi distribuit de 4 Proof Film, în coproducţie cu Unafilm, Germania, cu susţinerea Centrului Naţional al Cinematografiei şi cu finanţare din partea Medienboard Berlin-Brandenburg Germania, Eurimages, TVR şi HBO România.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii