Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele parohiei Dăeni „Adoptă un bătrân”, cea mai recentă inițiativă a preotului tulcean

ro

24 Dec, 2021 00:00 2102 Marime text
  • Parohul de la Dăeni, Alexandru Balaban, a inițiat un nou proiect, venind în sprijinul bătrânilor neajutorați din 13 sate dobrogene
Am mai scris despre preotul Alexandru Balaban, din parohia Dăeni de Tulcea. I-am urmărit cu admirație inițiativele, evenimentele în care a implicat copiii satului, ajutându-i să-și descopere talentele, să le arate întregii țări și să câștige, astfel, încredere și dorința de a crește, de a fi cei mai buni.

Am mai povestit despre el, dar niciodată nu e prea mult când vine vorba despre oameni care sfințesc locul, care fac să se nască, pe acolo pe unde trec, o lume mai bună.
 
Cel mai nou proiect inițiat de părinte este cel derulat sub titlul „Adoptă un bătrân”, prin care sute de oameni sărmani, din 13 sate dobrogene, au fost sprijiniți să treacă mai senini peste iarnă, să aibă un Crăciun decent și să nu-și piardă speranța că mai există oameni cărora le pasă de semenii lor.

Parohul de la Dăeni, un tânăr numai suflet și smerenie, este un model și o sursă de inspirație pentru noi toți. Încă o mână de oameni ca el, și România ar putea fi salvată de indolență, nepăsare, dezbinare, sărăcie sufletească.
 
Citește și:  Alexandru Balaban, parohul de la Dăeni: Nihil sine Deo
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii