Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proaspăta pensionară Buhaiev pregăteşte câteva surprize

ro

02 Sep, 2011 00:00 3019 Marime text

cap_7.jpgElena Buhaiev se simte bine în noua sa postură, cea de pensionar. „Azi (n.r. ieri) este prima mea zi de pensie. În primul rând, vreau să mă odihnesc, să profit de timpul liber pentru a fi lângă familie. Mai târziu, mă voi implica în diverse proiecte. Unele dintre ele sunt în învăţământ. O să le anunţ mai târziu. Toate la timpul lor. De asemenea, m-aş putea întoarce la catedră, la plata cu ora.

Mai ales să sunt printre puţinii profesori de scrimă din judeţ", ne-a povestit Elena Buhaiev. Cu toate că a ieşit la pensie, colegii de la Inspectoratul Şcolar Judeţean nu au organizat petrecerea de rămas bun, aşa cum se obişnuieşte în unele instituţii şi societăţi. Reamintim că Ministerul Educaţiei Cercetării şi Tineretului a transmis săptămâna trecută la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa Ordinul privind încetarea detaşării prof. Elena Buhaiev în funcţia de Inspector Şcolar General Adjunct la Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa. Elena Buhaiev a fost numită în funcţia de inspector şcolar adjunct în luna septembrie a anului 2010. De remarcat că Elena Buhaiev este secretar general adjunct la organizaţia judeţeană a PDL Constanţa. La origine, Elena Buhaiev este antrenor de scrimă şi a condus Clubul Sportiv Şcolar nr. 1.

 Buhaev_-_Elena_Buhaev_2.jpg

De-a lungul activităţii sale ca manager, s-a lăudat cu performanţele sportivilor din cadrul CSS1, mai ales în disciplinele gimnastică şi atletism. Elena Buhaiev a activat şi în cadrul Ministerului Educaţiei şi Cercetării şi s-a ocupat de mişcarea sportivă din cadrul şcolilor cu program sportiv aflate în subordinea ministerului. În perioada 2009 - 2010, Elena Buhaiev a fost numită inspector şcolar general în locul lui Petrică Miu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • profesor 02 Sep, 2011 07:51 Unde sunt surprizele?