Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inna , omul anului ! (video)

ro

20 Dec, 2010 20:00 1721 Marime text
palaz_diplome_1.jpgApostoleanu Elena Alexandra , Inna , sub numele ei de scena a fost desemnata omul anului la Mangalia in cadrul Fundatiei Callatis '96 . Prezent la eveniment a fost si prefectul Judeţului Constaţa Claudiu- Iorga Palaz, care a inmanat premiul cel mare tatalui interpretei . In momemntul premierii Inna se afla , asa cum obisnuieste mai mereu la un concert in Grecia . Felicitarile insa i-au fost transmise de toti cei prezenţi.

Cei prezenti la eveniment au avut parte de o seara de exceptie . Organizatorii au avut grija sa fie o gazda cat mai buna buna si zic ei ei ca au reusit . Le-au pregatit invitatilor numeroase surprize , iar cei prezenti s-au aratat cu adevarat incantati.
Chiar daca in anii din urma premiile se inmanau in cadrul unui bal , anul acesta fondurile au fost ceva mai reduse , insa toate sectiunile au fost premiate , asa cum se obisnuieste de 14 ani incoace .
La fiecare sectiune a fost prezent cate un invitat , care a tinut sa ii felicite pe castigatori . Daca la sectiunea sport a fost invitata Elena Francu , directorul Directiei Judetene de sport , la sectiunea sanatate a fost prezent Directorul DSP Constanta , Constantin Dina.
Fundatia Callatis '96 este deja la a 14 editie insa organizatorii spun ca planurile de viitor sunt marete , asa ca nu se opresc aici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii