Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:22 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Eveniment caritabil la Techirghiol

ro

19 Dec, 2008 03:14 1268 Marime text
Liceul Teoretic „Emil Racoviţă" din Techirghiol va organiza, astăzi, de la ora 17.00, la Casa de Cultură „Constantin Tănase" din localitate, o manifestare menită să vestească spiritul cald al Crăciunului şi să îi reunească pe cei care doresc să ajute un copil care suferă.

La acest eveniment au fost invitaţi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, ai Primăriei şi Consiliului Local Techirghiol, precum şi agenţi economici din localitate. Spectacolul, intitulat „Iisus şi Magii", va cuprinde colinde, poezii dedicate sărbătorilor de iarnă şi o scenetă - „Nu-l putem vedea pe Iisus", care va ilustra momentul naşterii Mântuitorului nostru. Adunarea Generală a Părinţilor din cadrul  Liceului Teoretic „Emil Racoviţă" face un apel de suflet către toţi cei care pot şi doresc să contribuie la redarea speranţei unei familii care suferă din pricina bolii copilului lor.
Conducerea şcolii salută campania nobilă pe care a iniţiat-o Comisariatul pentru Societatea Civilă şi Inspectoratul Constanţa, prin „Balul de Caritate al Comisarilor" organizat în scop umanitar, care se va desfăşura astăzi, începând cu ora 20.00, la Hotelul Militar numărul 2.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii