Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:05 14 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu „Vom amenaja un parc similar celui din Ţara Piticilor"

ro

26 Jul, 2012 01:00 1368 Marime text
cap_7.jpgPe lângă lucrările pe care le desfăşoară în prezent în oraş, angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari lucrează la foc continuu pentru pregătirea scenei pe care vor evolua mai mulţi artişti de seamă din ţară, cu ocazia Zilelor Oraşului Năvodari, care se vor desfăşura în perioada 29 - 31 iulie.

„Facem curăţenie în zonele în care se vor desfăşura manifestările şi montăm scena", a declarat directorul SC Termica Distribuţie, Alexandru Manu. Cât priveşte lucrările executate de societatea Termica Distribuţie Năvodari, acestea sunt continuate pentru a transforma oraşul Năvodari într-o adevărată atracţie pentru turişti. „Continuăm amenajarea parcărilor şi a aleilor de acces pe străzile Panseluţelor şi Liliacului. Până la sfârşitul verii, cei care locuiesc pe aceste străzi vor avea la dispoziţie peste 200 de locuri de parcare. Îi asigurăm pe toţi proprietarii de autoturisme că nu vor mai avea probleme cu locurile de parcare", a mai spus directorul societăţii, care se ocupă de amenajarea carosabilului din oraş. În proiectul parcărilor a intrat şi strada Cabanei, care va fi lărgită şi pe care va fi amenajată o parcare de 30 de locuri, dar şi un trotuar. Mai mult, aici va fi amenajată o alee pavată, care va lega strada Cabanei de Creşa nr. 20.

 Termica_-_Alexandru_Manu.jpg

„Lângă creşă urmează să fie amenajat un parc similar celui din Ţara Piticilor", a mai adăugat Alexandru Manu. De asemenea, printre lucrările executate de societate se mai numără şi asfaltarea drumului care duce spre Tabăra de copii „Delfinul", precum şi amenajarea unei parcări de 40 de locuri la intrarea în tabără, dar şi a trotuarelor aferente. Nu au fost uitaţi nici năvodărenii care locuiesc în blocul R4, lângă Dispensar. Pentru aceştia vor fi amenajate bănci, jardinere şi o fântână arteziană, chiar lângă Dispensar. De altfel, şi lângă blocul RA5 angajaţii societăţii Termica Distribuţie Năvodari vor amenaja alei de acces, pavele şi jardinere. Costul lucrărilor se ridică la cinci milioane de lei.

Ti-a placut articolul?

Comentarii