Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:52 02 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Accident de muncă. Un inspector de securitate a fost înjunghiat, ieri noapte, în timpul serviciului

ro

29 Jun, 2021 12:42 3933 Marime text
  • Ieri noapte, în jurul orelor 01:30 la SC MARIMAR SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat, potrivit unei postări de pe pagina de internet a ITM Constanța.
 
Conform sursei citate, Nisipasiu Nelu-Iulian, de profesie inspector securitate, a fost implicat într-o altercație în urma căreia a fost înjunghiat.
Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată și internată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.


Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numita de catre SC MARIMAR SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006.

După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de catre angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că ancheta nu a fost efectuată corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: ZIUA de Constanta

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii