Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:13 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cine va elimina deşeurile de la Spitalul Medigidia

ro

29 May, 2012 00:00 1516 Marime text
spitalulmunicipalMedgidia.jpgSpitalul municipal Medgidia organizează o procedură de achiziţii publice pentru atribuirea contractului de „Servicii de colectare, transport şi eliminare finală a deşeurilor spitaliceşti".

Societăţile care doresc să colecteze, transporte şi elimine deşeurilor spitaliceşti pot depune ofertele până pe data de 5 iunie, ora 15.00. Valoarea estimată a contractului este de

312.000 de lei. Cuantumul garanţiei de participare este de 6.240 de lei. Persoane responsabile de organizarea licitaţiei sunt: managerul spitalului, dr. Stere Buşu, directorul medical Aureliea Petre şi directorul financiar ec. Cristina Talapan. Participanţii la licitaţie trebuie să deţină obligatoriu autorizaţie de mediu pentru serviciile de colectare, transport şi eliminare finală prin incinerare a deşeurilor medicale, licenţă de transport mărfuri periculoase, aviz favorabil pentru rutele de transport deşeuri rezultate din activitatea medicală, autorizaţie sanitară de funcţionare pentru mijloacele de transport, autorizaţie sanitară pentru locaţia instalaţiei de incinerare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii