Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spun foştii colegi despre el Un fost angajat RATC a furat un autobuz ca să ajungă la Bucureşti

ro

16 Oct, 2013 00:00 1832 Marime text
Inspirat din filmele americane de acţiune, în care teroriştii urcă fără frică în orice mijloc de transport cu scopul de a-l deturna, ieri, un constănţean le-a urmat exemplul.
 
Doar că nu a urcat într-un avion plin de pasageri, ci într-un autobuz care aparţine Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa. Acesta a ajuns ieri dimineaţă în staţia RATC din Poarta 1 şi, în timp ce şoferul a intrat la dispecerat după foaia de parcurs, a urcat repede în autobuzul de pe linia 44 şi dus a fost. „Individul a lucrat acum opt ani ca şofer la RATC. Din cauza comportamentului, a fost dat afară. Bine că nu erau pasageri în autobuz.

Omul voia să ajungă la Bucureşti”, a declarat Ovidiu Tănase, directorul Regiei Autonome de Transport în Comun Constanţa. Dar aventura s-a terminat repede: „teroristul” de ocazie a fost reţinut de poliţişti în zona Maritimo Shopping Center. Nici fostul director al RATC (actual director-adjunct), Dumitru Coiciu, nu are cuvinte de laudă despre fostul angajat. „A lucrat ca şofer mai puţin de un an la noi, acum 8 ani. Era o persoană recalcitrantă, pusă pe scandal. Nu respecta regulile, bătea colegii. Se certa şi se bătea cu dispecerii şi cu şefii de coloană. L-am dat afară pentru asemenea comportament violent. Are cam 43 de ani”, ne-a dezvăluit Dumitru Coiciu. Dosarul fostului angajat a fost preluat, ieri, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. Până la închiderea ediţiei print, organele de anchetă nu luaseră nicio măsură faţă de bărbat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii