Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Şcolile de la ţară”, cea de-a doua ediţie Directorul Cristian Năstase - „cora doreşte să stabilească punţi din inimă” (galerie foto)

ro

17 Sep, 2013 00:00 3596 Marime text
În fiecare toamnă, elevii se întorc la şcoală purtând cu ei, pe lângă manualele şi rechizitele noi, şi emoţia unui nou început. Fiecare an şcolar înseamnă un pas important pentru transformarea copiilor de acum în adulţii responsabili de mai târziu.
 
Începutul noului an şcolar a fost plin de surprize pentru 1.900 de elevi din judeţul Constanţa, care au primit ghiozdane echipate din partea cora City Park şi cora Brătianu. Cinci unităţi şcolare din judeţ: Corbu, Costineşti, Cumpăna, Agigea şi Amzacea au fost vizitate ieri dimineaţa de echipele cora City Park şi cora Brătianu, care au donat ghiozdane cu rechizite în cadrul celei de-a doua ediţii a campaniei „Şcolile de la ţară”. Prin această campanie, cora România a donat, în prima zi de şcoală, 7.000 de ghizdane cu rechizite. „Anul trecut, la prima ediţie a acestei campanii desfăşurată în localitatea Lumina, am văzut pe chipurile copiilor zâmbete de bucurie.

Primeau un mic ajutor pentru un început de şcoală mai prietenos. Momentul m-a marcat şi mai mult, datorită lacrimilor din ochii unor copii pentru care poate era primul ghiozdan nou. cora doreşte să fie alături de comunităţile locale şi să stabilească punţi din inimă. Anul acesta s-au alăturat campaniei şi colegii de la cora Brătianu şi, împreună, am putut ajuta copiii din cinci localităţi”, a declarat Cristian Năstase, directorul cora City Park. Elevii şi părinţii din cele cinci localităţi au rămas profund mişcaţi de darurile primite, dat fiind că mulţi dintre ei nu au resurse financiare suficiente pentrua a cumpăra toate lucrurile necesare începutului de an şcolar. Suma totală a ghiozdanelor cu rechizite constituie 2% din vânzările produselor marca cora în luna august, la care s-au adăugat contribuţii de la o parte din furnizorii cora. Hypermarket-ul cora România are în prezent 11 magazine, patru la Bucureşti, două la Constanţa şi câte unul în Cluj-Napoca, Baia Mare, Arad, Drobeta Turnu Severin şi Bacău. Compania mai deschide anul acesta încă un magazin, la Ploieşti.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii