Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Blocaj la CJAS (video)

ro

13 Jan, 2011 00:00 1613 Marime text
haos_CJAS_1.jpgLa Constanta activitatea la casele de asigurări de sănătate decurge normal, desi sistemul informatic al CJAS a fost afectat la nivelul intregii tari. Daca in alte oraşe oamenii au stat ore intregi la coada pentru a-si putea achita darile, constănţenii care s-au prezentat la ghisee pentru a plăti contribuţiile la fondul asigurărilor de sănătate nu au intampinat probleme.

Reprezentanţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate din Constanta spun că cei care s-au prezentat la ghişeele instituţiei nu au avut de suferit din cauza problemlelor aparute la sistemul informatic al instituţiei. Şi asta pentru că încasările au fost făcute fără a fi folosit softul implementat la nivel central. Probleme au fost însă în alte oraşe ale ţării unde zeci de persoane au stat cateva ore la coadă pana a-şi plati contributiile sau pur si simplu pentru a obtine diferite adeverinte . Autorităţile asteaptă acum softul de rezervă din Statele Unite care ar rezolva problema apărută în sistem. Pana atunci, la birourile unde se achită asigurările de sănătate se lucrează cu creion şi hârtie.
Pentru a economisi timp, cei care trebuie să-şi achite contribuţiile la sistemul de asigurari de sănătate pot efectua platile si la oficiile postale.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii