Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:29 07 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atmosferă caldă, presărată cu multă voie bună şi distracţie Primul Crăciun în familie, în comunitatea Maurer Residence Constanţa (galerie foto)

ro

16 Dec, 2019 00:00 2523 Marime text

Zeci de copii din comunitatea Maurer Residence Constanţa, alături de părinţi şi bunici, l-au întâlnit, sâmbătă seara, pe Moş Crăciun, care a ajuns la ei pentru a afla ce îşi doresc să primească în noaptea magică.


Pe chipul celor mai mici locuitori ai comunităţii Maurer Residence Constanţa se citea bucuria reîntâlnirii cu Moş Crăciun, cu Crăiasa Zăpezilor, cu fulgii de nea, cu renii şi cu omul de zăpadă. Seara a fost presărată cu multă bucurie şi voie bună. Mai mult, toţi au fost serviţi cu ceai şi cafea, covrigi gustoşi, cozonac, vată de zahăr, popcorn şi bomboane.


Pe scenă au urcat colindători, personaje îndrăgite din poveşti, dar şi Moş Crăciun. Trupa Amicii a prezentat piesa de teatru „Crăiasa zăpezii şi prietenii săi“, iar cei mici s-au bucurat de povestea auzită de pe scenă. Liana Tudorache şi Eva Maria Stanciu i-au încântat pe cei prezenţi cu colinde de Crăciun. Desigur, nu au lipsit de la petrecerea în familie dansul fulgilor de nea şi darurile împărţite copiilor de Moş Crăciun.


„Pentru că cel mai frumos Crăciun este cel sărbătorit acasă, ne-am dorit să creăm un eveniment cu tradiţie pentru toţi locuitorii din comunitatea Maurer Residence Constanţa. Sunetul colindelor, magia teatrului de păpuşi şi toate surprizele pe care le-am pregătit au creat amintiri minunate, de care ne vom bucura în timp. Cei mici s-au întâlnit cu personajele preferate, cu care au intrat în minunata lume a poveştilor. Moş Crăciun a venit la Maurer Residence Constanţa pentru a afla ce îşi doresc cei mici să primească în noaptea magică. Am întâmpinat sărbătorile de iarnă împreună, cu zâmbete, bucurii, surprize dulci şi multă distracţie!“, au declarat reprezentanţii Maurer Residence Constanţa.


Desigur că astfel de evenimente în familie vor deveni tradiţie, promit reprezentanţii Maurer Residence Constanţa.


Mai multe detalii despre Maurer Residence Constanţa.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii