Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:45 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Le suntem recunoscători celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră“ În cei 13 ani de existență, Maurer Imobiliare a vândut peste 7.000 de locuințe (video)

ro

27 Jul, 2019 00:00 3117 Marime text
Maurer Imobiliare este compania care se bucură, în prezent, de o dezvoltare accelerată și de o poziție privilegiată pe piața imobiliară din România. În cei 13 de prezență pe piața imobiliară, acest dezvoltator a așezat pe harta extinderii sale orașe importante din țară, iar planurile de extindere continuă. În fiecare din cele 5 orașe în care și-a pus amprenta, Sibiu, Brașov, Constanța, Târgu Mureș și Cluj-Napoca, Maurer Imobiliare a reușit să transpună, în fiecare etapă a proiectelor demarate, valorile care stau la baza acestei companii.
 
Proiectele Avantgarden 3 Sibiu, Avantgarden3 Brașov, Maurer Residence Brașov, Maurer Villas Brașov, Maurer Residence Constanța, Maurer Residence Târgu Mureș și Maurer Panoramic din Cluj, mai mult decât apartamente în imobile noi, înseamnă „Acasă” pentru mii de români. Este vorba despre oamenii care au ales să le ofere încrederea lor și au înțeles că Maurer Imobiliare este compania care le poate transforma în realitate visul de a avea propria casă.
 
Compania Maurer Imobiliare se bucură, în prezent, de 7.000, iar „7.000” înseamnă pentru ei mult mai mult decât numărul apartamentelor vândute. Așadar, numărul „7.000” vorbește despre oamenii care au ales să facă parte din marea familie Maurer Imobiliare, despre comunitățile frumoase de oameni care s-au format în interiorul proiectelor aflate sub semnătura acestui dezvoltator, despre vocile care le-au spus, din suflet, „Mulțumesc!”.
 
„Le suntem recunoscători tuturor celor care au ales să scrie alături de noi povestea noastră, care au ales să meargă alături de noi pe acest drum și ne-au lăsat pe noi să le dirijăm pașii către propria casă. Planurile noastre nu se opresc aici întrucât ne dorim să oferim cât mai multor români posibilitatea să se bucure de valorile companiei noastre și să îi aducem, astfel, cât mai aproape de împlinirea unui vis pe care, suntem siguri, fiecare dintre noi îl avem - acela de a avea propriul loc pe care să îl numim «acasă»”, au declarat reprezentanții departamentului de marketing din cadrul companiei Maurer Imobiliare Constanța. Maurer Residence Constanța este un ansamblu rezidențial model, aflat sub semnătura Maurer Imobiliare, proiectat astfel încât să ofere o paletă largă de facilități, necesare unui stil de viață modern, adaptat standardelor occidentale.
 
Așadar, dacă încă nu ți-ai găsit locuința potrivită, Maurer Residence Constanța te așeaptă pentru a-ti împlini mai ușor visul de a avea locul pe care să-l numești Acasă!
 
Mai multe informații despre proiectul Maurer Residence Constanta puteți obține la sediul lor din str. Milano nr. 21, accesând www.maurerconstanta.ro sau sunând la numărul de telefon 0728111777.
 
De asemenea, pe acest site se regășește și un video


 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii