Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:18 19 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prețuri avantajoase, surprize și noutăți Două showroom-uri, deschise de Maurer Residence Constanța (galerie foto)

ro

04 Dec, 2018 00:00 943 Marime text
Maurer Residence Constanța este un proiect ambițios, care transpune în realitate elementele definitorii ale companiei Maurer Imobiliare: calitate, comunitate, implicare, transparență și seriozitate. Echipa Maurer Residence Constanța vine cu oferte speciale pentru constănțenii care își doresc un apartament nou, realizat în condiții deosebite.

Apartamente la cheie în Maurer Residence Constanța

Iată că Maurer Residence Constanța a deschis, zilele acestea, două showroom-uri, oferindu-le clienților surprize plăcute, noutăți, reduceri și voie bună.
 
Apartamentele Maurer Residence Constanța sunt vândute la cheie, adică sunt dotate cu parchet, gresie și faianță la alegerea clientului, dintr-o gamă variată. De asemenea, apartamentele sunt predate cu instalații și obiecte sanitare, prize, circuit pentru aer condiționat, uși.
 
Acum, prin cele două showroom-uri, lansăm și un nou serviciu, cel de design interior. Mai exact, pe lângă apartamentele finisate la cheie, putem oferi clienților interesați și serviciul de design interior“.
 
În total, Maurer Residence Constanța va construi, în municipiul Constanța, 60 de blocuri, adică 3.400 de apartamente. La acest moment, sunt vândute peste 381 de apartamente.
 
Ceea ce ne diferențiază este faptul că avem în portofoliu produse pentru toate gusturile. Spre exemplu, la studiouri avem suprafețe de la 39 mp până la 50 mp, la apartamentele de 2 camere - de la 50 mp până la 63 mp, la apartamentele de 3 camere- de la 59 mp la 90 mp, la apartamentele de 4 camere avem și apartamente de 107 mp, cu terasă de 107 mp. Avem în portofoliu toată paleta.
 
Prețul este pe mp util și se calculează în funcție de suprafață. Propunem și varianta de apartamente cu bucătărie închisă, dar și open space.
 
Ne propunem să accelerăm construcția următoarelor blocuri, deoarece este mare cererea de cumpărare“, a spus Daniela Pătrașcu, director general Maurer Residence Constanța.

Suportul Maurer Residence Constanța pentru clienții săi nu se termină la momentul achiziționării unei locuințe.

Astfel, compania oferă spații verzi și locuri de joacă în stare impecabilă, spații comune, cum ar fi scara de bloc și împrejurimile, care vor fi mereu curate, sisteme de siguranță și personalul calificat, care vor avea în permanență grijă de proprietate. Compania oferă garanție la instalațiile și finisajele interioare, dar și pentru lucrările de hidroizolație și termoizolație.
 
Fă-ne o vizită la sediul nostru pentru a-ți dezvălui și alte beneficii de care te poți bucura în comunitatea Maurer Residence Constanța!“, este mesajul pe care îl transmit reprezentanții companiei.
 
Maurer Residence Constanța, strada Milano nr. 21 (între centrul comercial Carrefour și Tomis Plus)
+40 728 111 777,  www.maurerconstanta.ro
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii