Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acum ai și mai multe motive să îți achiziționezi a doua locuință

ro

13 Feb, 2019 00:00 3342 Marime text

Fie că îți achiziționezi o a doua locuință cu scopul de închiriere, fie că dorești să iei un apartament pentru copiii care au devenit acum majori, modificarea legii din domeniul imobiliarelor îți oferă oportunitatea de a beneficia de o cotă de TVA de doar 5%. Această cotă se aplică acum indiferent de numărul apartamentelor în care vrei să investești.

Noi, cei de la Maurer Residence Constanta, suntem bucuroși să anunțăm această modificare, întrucât există multe familii care își doresc o a doua locuință. Profitând de legislația în vigoare, investiția într-un al doilea apartament este mai ușoară. Consultanții noștri de la Maurer Residence Constanța îți stau la dispoziție oricând, pentru a te informa așa cum se cuvine despre această modificare.
 

Suprizele lunii februarie

 
Comunitatea Maurer Residence Constanta este formată din oameni asemenea ție: uniti, prietenoși și mereu grijulii cu cei din jur. Alătura-te și TU, până pe 28 februarie, și profită de prețurile mici la toate apartamentele noastre. Dacă îți achiziționezi o locuință în cadrul complexului, ai până la sfârșitul lunii:
  • 5000 euro reducere la plata cash
  • 3000 euro reducere pentru plata prin 3 tranșe
  • 3000 euro reducere pentru rate la dezvoltator
Ai suficiente motive să îți îndeplinești visul. Trebuie doar să ne faci o vizită, pe strada Milano nr. 21, ca să îți povestim și de alte surprize.

Maurer Residence Constanta, un proiect dezvoltat de Maurer Imobiliare

În cei 12 ani de activitate, Maurer Imobiliare a creat comunități în unele dintre cele mai importante orașe ale țării: Brașov, Constanța, Târgu Mureș, Cluj și Sibiu. Caracteristica ce leagă toate aceste proiecte, și anume calitatea produselor și a serviciilor, a făcut posibiliă consolidarea încrederii clienților noștri față de ceea ce înseamnă Maurer Imobiliare.

Îți oferim o gamă variată de apartamente, cu prețuri ce încep de la 43.800 de Euro. Deși am decis să păstram prețurile mici, nu facem compromisuri când vine vorba de calitate: atenție la detalii, apartamente predate complet finisate, boxa inclusă în prețul de achizitie, spații verzi pentru un aer curat, curățenie întreținută de echipa proprie de administrație, pază și locuri de parcare subterane și supraterane.

Vino să descoperi activitatea noastră, ce cuprinde stadiul actual al lucrarilor, dar și planurile noastre de viitor. Atunci când ne vei păși pragul, vei ști că grija pentru comunitate și pasiunea noastră pentru calitate sunt lucruri de care tu și familia ta veți beneficia din plin.

Ne găsești în fiecare zi la sediul nostru din Strada Milano, nr 21. Dacă timpul nu îți permite, ne poți contacta și la numarul de telefon 0728 111 777 sau accesând www.maurerconstanta.ro.



 



 


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii