Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 23 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maurer Residence Constanța Acum este mult mai ușor să ai locuința mult visată

ro

19 Aug, 2019 11:30 2601 Marime text

Achiziționarea unei locuințe noi poate fi un proces de durată, deoarece aceasta trebuie să îndeplinească toate criteriile pe care ni le dorim și vrem să ne asigurăm că facem alegerea potrivită. O locuință trebuie să fie spațioasă, confortabilă și să aibă prețul cu care ne putem încadra în bugetul propriu. Puțini au posibilitatea să achite locuința integral, încă de la început, așa că aleg soluția de plata în rate. Însă ce te faci când nu vrei ca plata să se întindă pe o perioadă foarte lungă? 
 
Maurer Residence Constanța vine cu soluția. Complexul de la malul mării împlinește 2 ani de la deschiderea porților, iar cu această ocazie lansează produsul: “Rate la dezvoltator pe 7 ani”! Este o soluție ideală pentru cei care vor să grăbească procesul de achiziție sau care nu își doresc să lucreze cu instituțiile bancare. Programul “Rate la dezvoltator pe 7 ani” te ajută să îți planifici timpul și resursele pentru ceea ce este cu adevărat important - familia ta. Ce alte beneficii te așteaptă? 

- Flexibilitate: Avans 20%
- Fără costuri suplimentare (dobândă 0) 
- Fără drumuri la bancă 
- Accesibil doar cu buletinul 
Maurer Residence Constanța este un proiect ce face parte din familia Maurer Imobiliare. Este un complex modern, în partea de nord a orașului, în care comunitatea crește de la an la an. Ansamblul rezidențial Maurer Residence Constanța se diferențiază prin dezvoltarea beneficiilor pe care le aduc în permanentă clienților: 

- Locuri de joacă pentru copii 
- Locuri de parcare pentru fiecare apartament (subterane și supraterane) 
- Peste 30% spații verzi 
- Apartamente construite la standarde înalte 

Pentru a afla mai multe despre acest ansamblu și produsul “Rate la dezvoltator pe 7 ani”, oamenii ce fac parte din proiectul Maurer Residence Constanța te așteaptă la sediul complexului, ce se află pe Str. Milano, nr. 21, Constanța sau poți suna la 0728.111.777.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii