Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:57 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă, pe bicicletă, în Constanța. Ce a pățit un cărăuș. Ancheta ITM Constanța

ro

27 Jul, 2021 05:54 2891 Marime text
 
  • Accidentele de muncă sunt tot mai bizare în ultima perioadă în Constanța.
 
Unul dintre acestea a avut loc pe data de 23 iulie, ora 19.45, atunci când potrivit ITM Constanța „la SC HELLOHUNGRY DELIVERY SRL a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat”.
 
Conform sursei citate ZAR cărăuș la societatea menționată, s-a dezechilibrat și a căzut cu bicicleta, suferind o entorsă la glezna stângă.
 
Accidentul este în curs de cercetare de o comisie numita de SC HELLOHUNGRY DELIVERY SRL, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul întocmit de comisia numită de angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că analiza nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii