Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:06 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Oil Terminal Constanța

ro

05 Aug, 2021 13:10 2084 Marime text
  • Un accident de muncă înregistrat la Oil Terminal Constanța a fost raportat de reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă.
 
Conform dosarului întocmit, „în data de 04.08.2021 ora 05:10, la SC Oil Terminal SA a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat”
 

În cauză este vorba despre G. Cristian, operator portuar expeditor, care în timp ce cobora scările rezervorului, s-a dezechilibrat și a căzut iar ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”.

 
Accidentul este în curs de cercetare de o comisie numită de SC Oil Terminal SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006.
După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanta, care va analiza dosarul, îl va aviza sau în cazul în care se constată că nu a fost întocmit corespunzator, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, dupa caz.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii