Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Accident de muncă la Kaufland Constanța. S-a tăiat la feliatorul de mezeluri

ro

26 Jul, 2021 12:27 11457 Marime text
  • Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a ITM Constanța „în data de 24.07.2021, ora 15.00, la SC KAUFLAND ROMANIA SCS – MAGAZIN 2300 Constanța a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat”.
 

Conform sursei citate „Doina B, în funcție de lucrător comercial s-a tăiat la feliatorul de mezeluri și ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”.

 
Accidentul este în curs de cercetare de o comisie numita de SC KAUFLAND ROMANIA SCS, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare.

După finalizarea cercetării dosarul întocmit de comisia numită de angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii