Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:14 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 87

ro

10 Dec, 2015 00:00 1947 Marime text

 
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa a împlinit 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3497 din data de 27 februarie 2013.

Încurcate mai sunt căile Domnului - Cum şi-a făcut Arhiepiscopia firmă de comercializat mâncare, vin şi... iarba dracului 

Lăcaşurile sfinte din ţară comercializează icoane, cărţi cu conţinut religios, lumânări, tămâie, cruci, brăţări, candele - toate sfinţite şi toate considerate obiecte de cult. Ce se întâmplă însă când la o biserică apare o societate care va comercializa lucruri neortodoxe, adică băuturi alcoolice şi tutun? În Monitorul Oficial din data de ieri a fost publicat un extras al rezoluţiei numărul 526090/19.10.2012, referitor la constituirea, înmatricularea şi înregistrarea societăţii comerciale Casa Nazarcea SRL.

Citeşte mai departe!

Vă mai amintiţi de elicopter? - CJC scoate la licitaţie serviciile de operare şi întreţinere a aparatului de zbor

Din luna iunie, urgenţele medicale din zona transforntalieră România - Bulgaria vor fi rezolvate cu ajutorul unui elicopter multifuncţional medicalizat. Aparatul de zbor va fi implicat în operaţiunile de căutare-salvare, cele de asistenţă medicală de urgenţă, de salvare a persoanelor în locuri greu accesibile altor mijloace şi în cooperarea cu structurile de protecţie civilă în cazul unor dezastre (inundaţii, cutremure, alunecări de teren, explozii).

Citeşte mai departe!

Ursul păcălit de vulpe şi în Guvernul Ponta II - Cum a rămas PNL Constanţa în urma PSD la capitolul deconcentrate

Liberalii constănţeni nu au, nici după instalarea Guvernului Ponta II, atâtea instituţii deconcentrate câte au vizat. În pofida tentativelor de a numi directori noi la câteva instituţii, PNL rămâne, în cele mai multe situaţii, cu... praful de pe tobă. Asta spre deosebire de social-democraţi, colegii lor de alianţă, care au reuşit să-şi impună, chiar şi după mari insistenţe (sau poate tocmai de aceea), oamenii în funcţiile „vânate“.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii