Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:53 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 69

ro

19 Nov, 2015 00:00 644 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 3006 din data de 20 ianuarie 2011.

Ce „vrăji“ mai face Căpăţînă. Pozimed-ul acoliţilor lui Strutinsky face bani pe cârca Spitalului Judeţean

Un afiş postat pe uşa Laboratorului de rezonanţă magnetică nucleară „Paul Suceveanu“ arată că Pozimed efectuează investigaţii RM, pentru preţuri începând de la 70 de lei, că are contract cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi că programul de funcţionare este de luni până vineri, între orele 15.00 şi 19.00. Pentru cine nu ştie, Pozimed este centrul medical care efectuează, contra cost, pentru Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, mai multe investigaţii, printre care şi angiografiile.

Citeşte mai departe!

„Şi aşa, şi cu banii luaţi“. Mazăre reclamă „condiţiile cotoioase“

Printre cifre, date din anii trecuţi, şi prognoze pe 2011, primarul a ajuns, pentru a „n“-a dată la aceeaşi concluzie: „Situaţia este cotoioasă“. Mai precis, bugetul de venituri estimat pentru anul în curs este mai mic decât cel din 2006, iar banii nu vor ajunge pentru mare lucru. Ba chiar va face un sondaj cu ajutorul căruia se va consulta cu cetăţenii, să spună şi ei unde ar trebui să se ducă puţinii bani ai oraşului, mai ales cum, când „Boc a redus cotele din impozitul pe venit“.

Citeşte mai departe!

editorial - Cine e cu Blaga strigă - OOO 

Motto BUG Mafia: „Priveşte bine pe lângă tine,
Că ai putea să înţelegi ceva.
Ai grijă ce faci,
Cu cine te bagi
Şi vezi cum poţi
Să fii peste toţi (...)“

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii