Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:15 26 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 64

ro

13 Nov, 2015 00:00 450 Marime text
Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă.
Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri.

Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2867 din data de 24 iunie 2010.
 
Nicuşor Constantinescu - „Cel mai bun medic din Constanţa este trenul spre Bucureşti“
Consilierii judeţeni au aprobat, ieri, preluarea managementului asistenţei medicale la Consiliul Judeţean pentru patru dintre cele mai importante unităţi spitaliceşti ale judeţului. Este vorba despre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanţa, Spitalul de Ftiziologie Agigea şi Spitalul de Ortopedie, Traumatologie şi Recuperare Medicală Eforie Sud. Preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a declarat că decizia de preluare a managementului acestor unităţi sanitare este în sensul descentralizării şi a fost adoptată ca urmare a situaţiei financiare dezastruoase.
Citeşte mai departe!
 
Încurcate-s iţele Domnului! Tertip avocăţesc pentru cauza lui Teodosie
Şoc în lumea spirituală, dar şi militară: Arhiepiscopia Tomisului a câştigat garnizoana militară din Mangalia. Motivul - un „artificiu“ avocăţesc: judecătorii Tribunalului Constanţa au respins acţiunea introdusă de maistrul militar în retragere Ioan Ababei, unul dintre ctitorii bisericii, împotriva Arhiepiscopiei, pentru că acesta nu ar avea niciun interes în acţiunea promovată. Procesul însă nu s-a terminat aici, hotărârea Tribunalului putând fi atacată la Curtea de Apel.
Citeşte mai departe!
 
On Plonge, restaurantul „înrudit“ cu salvamarii 
Restaurantul On Plonge este foarte cunoscut în oraş. Probabil datorită vechimii şi locului în care este amplasat, exact pe digul din Portul Tomis. Clădirea este mare, în formă de val, să se potrivească cu zona şi specificul restaurantului. Poţi sta la parter, zonă care arată ca o cantină, dând senzaţia unui restaurant ieftin.
Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii