Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:18 28 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 61

ro

10 Nov, 2015 00:00 725 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2818 din data de 14 aprilie 2010.

Poetul George Vasilievici, înainte de a se sinucide
„Îmi înfăşor fularul în jurul gâtului“

Familia, prietenii, colegii de breaslă, dar şi oameni obişnuiţi l-au condus pe ultimul drum pe scriitorul şi omul de presă George Vasilievici, ieri, în jurul prânzului. Trupul neînsufleţit a fost depus până ieri la Casa Mortuară Niculescu.

Citeşte mai departe!
 

Îl asteaptă judecata ţiganească - Aproape o sută de cocoşei, furaţi din casa unui bulibaşă

Poliţiştii Secţiei 5 au identificat şi reţinut, ieri, un recidivist care a furat bijuterii de aur în valoare de 120.000 de lei. Spargerea a fost dată la sfârşitul lunii martie, când hoţul, Traian Vieru, în vârstă de 38 de ani, din Constanţa, a pătruns pe uşa lăsată neasigurată în holul casei lui Gheorghe Petrache, de 85 de ani, din Constanţa, de unde a sustras o salbă compusă din 88 de monede din aur şi mai multe bijuterii.

Citeşte mai departe!

Niculae Colţan - „Da, sunt fratele lui Ion Colţan“

„Nu am nicio legătură cu Expertissa“, ne-a declarat Niculae Colţan, fost consilier la Cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Constanţa. El ne-a confirmat însă că este fratele lui Ion Colţan - patronul societăţii care administrează această firmă.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii