Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 55

ro

03 Nov, 2015 00:00 1206 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus  ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv. cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2654 din data de 24 august 2009:

Mazăre şi Teodosie se laudă unul pe altul - Atât edilul, cât şi înaltul ierarh au avut numai cuvinte mieroase la adresa celuilalt

La mai bine de trei luni de când a fost declanşat scandalul ce-l avea în centrul său pe Înalt Preasfinţia Sa Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, iată că, pentru prima oară de la incident, înaltul ierarh face declaraţii publice.
Declaraţii care sunt menite să-i spele imaginea şifonată în urma anchetei a doi reporteri incognito de la un cotidian naţional.

Citeşte mai departe!

Scutul francez şi capul de leu, însemnele Grupării de Jandarmi Tomis

Emblema luptătorilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Tomis se modifică. Noul însemn heraldic va cuprinde scutul francez modern, un arbore cu rădăcini, un cap de leu şi o grenadă. Colonelul Costică Cojoc, comandantul Grupării, a precizat că ar fi dorit pentru luptători o emblemă mai apropiată de zona de responsabilitate, care să cuprindă şi simboluri dobrogene.

Citeşte mai departe!

Haşotti despre contractele lui Mazăre. „Acum e treaba DNA-ului“

Întrebaţi despre motivul tăcerii conducerii judeţene şi municipale a PNL, dar şi a aleşilor locali şi judeţeni în legătură cu contractul de publicitate de 800.000 de euro dat de administraţia locală către SC Soti Cable Neptun SRL, Gheorghe Dragomir şi Puiu Haşotti au susţinut la unison că problema nu face parte din preocupările lor.

Citeşte mai departe!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii