Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:33 19 03 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 51

ro

29 Oct, 2015 00:00 648 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dvs., cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2484 din data de 2 februarie 2009.

Nemirschi & Cilibia / contracte cu Primăria

Constanţa pare să fie oraşul unde se construieşte non-stop. Nu este vorba întotdeauna despre înălţarea de imobile de opt-nouă etaje în zone rezidenţiale. Investiţia în ridicarea unei centrale termice pe gaze naturale se poate dovedi o afacere bănoasă.

Citeşte mai departe!

Petrică Tomescu şi „hrănirea ego-ului infracţional“

La sfârşitul săptămânii trecute, Petrică Tomescu, Ionuţ Vanghelici şi alţi patru bărbaţi au fost reţinuţi şi, ulterior, trimişi în judecată, sub acuzaţiile de răpire şi loviri sau alte violenţe. Aduşi de forţele DIAS la instanţă, încătuşaţi şi şifonaţi, cei şase au fost prezentaţi Judecătoriei Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.

Citeşte mai departe!

Elena Udrea - „Voi fi un partener al lui Radu Mazare“

Interviu acordat de ministrul Turismului, Elena Udrea. Alianţa de la guvernare a fost o surpriză pentru toată lumea. Mai mult decât atât, Radu Mazăre a fost un personaj înfierat de PD-L încă de la bun început. Acum, că s-a ajuns la această alianţă, staţi la aceeaşi masă.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii