Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
20:05 18 04 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

#Citeşte! ZIUA de Constanţa - 15 ani Retrospectivă aniversară. Episodul 48

ro

26 Oct, 2015 00:00 1067 Marime text


Pe 20 noiembrie 2015, ZIUA de Constanţa împlineşte 15 ani de existenţă. Le mulţumim celor care au fost alături de noi. Cu noi. Mai trebuie spus ceva: nu puteam împlini aceşti 15 ani de ştiri, informaţie şi divertisment fără dv.s, cititorii noştri. Din arhiva cotidianului ZIUA de Constanţa, vă prezentăm astăzi trei materiale din ediţia nr. 2356 din data de 26 august 2008.

Mazăre - „Mi-a făcut vrăji o negresă“

Primarul Constanţei a fost blestemat de o vrăjitoare braziliană. Dezvăluirile senzaţionale au fost făcute de însuşi Radu Mazăre, în cadrul emisiunii „Vedete la raport“, difuzată duminică seară, pe postul de televiziune Euforia. Mazăre afirmă că braziliancă i-ar fi „legat cununiile“ şi l-ar fi făcut să vadă femeile ca pe nişte „copaci“. Pentru a scăpa de farmece, Mazăre a apelat tot la o vrăjitoare din Brazilia, pe care o ascultau până şi cele şapte găini negre cu care locuia.

Citeşte mai departe!

Accidentul de pe DN 2A, provocat de o alcoolemie de 1,90

Şoferul care a provocat, sâmbătă, accidentul de pe DN 2A avea o alcoolemie de 1,90. Ceea ce înseamnă că, oricât de rezistent şi robust ar fi fost, era aproape în comă alcoolică. A urcat totuşi la volan şi consecinţele au fost dezastruoase: trei morţi, inclusiv el. Şoferul vinovat, Adrian Croitoru, de 43 de ani, din Constanţa.

Citeşte mai departe!

Constantinescu şi-a luat topor

În urmă cu două seri, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, şi-a achiziţionat două toiege şi un buzdugan, de la standul unui comerciant din satul lui Creangă, Humuleşti. După ce, în weekend, preşedintele CJC a fost „prins“ manifestându-se ca acasă la Festivalul de Muzică Uşoară de la Mamaia, duminică, cei aflaţi în piaţeta Cazinoului au putut să-l vadă pe mai-marele judeţului cum negociază când îşi achiziţionează câte un obiect mai deosebit.

Citeşte mai departe!

Ti-a placut articolul?

Comentarii