Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:04 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei miliarde de lei investiti pentru Partida Romilor

ro

31 Jul, 2002 00:00 2105 Marime text

S-au mutat in casa noua

Eforturile conducerii filialei judetene a Partidei Romilor pentru activitatile curente vor fi sustinute de deputatul din partea etniei rome in Parlamentul Romaniei, Nicolae Paun, si de prefectul judetului Constanta, Gheorghe Martin

Organizatia judeteana a Partidei Romilor si-a inaugurat, la inceputul acestei saptamani, noul sediu, situat in Piata Grivitei. Cladirea din Piata Ovidiu, in care si-a desfasurat activitatea aceasta formatiune politica pana in prezent, a fost revendicata, conform Legii 10, de catre fostii proprietari. In acest context, Primaria Municipiului Constanta a repartizat Partidei Romilor un nou sediu in Piata Grivitei, care necesita, la momentul respectiv, ample lucrari de consolidare. Dupa o munca de cateva luni bune, noul sediu a fost renovat si modernizat. Mircea Alexandru, presedintele filialei judetene a Partidei Romilor, a precizat ca lucrarile au costat aproximativ 3 miliarde de lei. Actualul sediu este mult mai spatios si este alcatuit din birouri, sali de conferinte si clubul romilor. In acesta din urma, presedintele Mircea Alexandru ne-a spus ca se vor desfasura activitati culturale si distractive, care se vor adresa tuturor membrilor de etnie roma din judet. Organizatia judeteana a Partidei Romilor intentioneaza ca, intr-un viitor nu foarte indepartat, in acest nou sediu sa poata sustine implementarea unor proiecte de anvergura, finantate de organismele internationale si destinate, in principal, emanciparii economice, sociale si culturale a acestei etnii. Eforturile conducerii pentru activitatile curente ale filialei judetene a Partidei Romilor vor fi sustinute de deputatul din partea etniei rome in Parlamentul Romaniei, Nicolae Paun, de prefectul judetului Constanta, Gheorghe Martin, ambii prezenti la inaugurarea noului sediu, dar si de deputatul PSD, Madalin Voicu, membru marcant al etniei. O prima actiune care va fi gazduita de Partida Romilor Constanta va fi Academia de Vrajitoare. Aceasta manifestare se va intinde pe durata a 6 luni si va cuprinde mai multe stagii de pregatire la care vor fi invitate cele mai renumite ghicitoare si vrajitoare din Romania. Reprezentantele etniei rome vor face demonstratii gratuite pentru toti cei care doresc sa afle mai multe amanunte despre aceasta indeletnicire.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • florin 14 Mar, 2011 20:54 ma numesc florin , am 15ani sunt din busteni, si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de paste, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem cate ceva de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cu ce puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de paste ca orice om.Am vrea si noi ca orice om sa avem si noi un cozonac si un ou rosu. dar daca nu avem nu putem face nimic. Dintr-un singur salariu, adus de mama, nu ne putem permite absolut nimic, pentru ca avem datorii la magazine care ne dau pe datorie, si trebuie sa dam inapoi si banii celor ce ne mai ajuta din cand in cand.si noi numai ramanem cu nimic ca sa ne punem pe masa de paste.Va rugam din tot sufletul, daca puteti sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti, ca sa ne putem face si noi aceasta mare sarbatoare cum trebuie, cum si-o fac toti oameni. numai cu ajutorul dumneavoastra putem fi si noi mai fericiti de paste. daca vreti sa ne ajutati, va las numarul meu de telefon, si daca vrei sa ne ajutati, ma puteti suna 0723022632. va multumesc si cred ca aceasta scrisoare, nu o veti arunca.
  • marius 12 Aug, 2010 03:02 3 miliarde ptr partida:)) nik ptr noi...(doar vorbe goale)