Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaje încurajatoare Dragomir (PNL) - „Mangalia va avea primar liberal"

ro

07 Mar, 2011 02:09 2134 Marime text
Sondaj_PNL_Claudiu_Tusac_31.jpgPreşedintele PNL Constanţa, Gheorghe Dragomir, a spus ieri că, în urma ultimelor sondaje efectuate de către o firmă de cercetare din Bucureşti, partidul său depăşeşte cu câteva procente bune PSD-ul. Mai mult, nici Claudiu Tusac, actualul edil din Mangalia nu mai stă deloc bine în sondaje, cel puţin dacă ar fi să ne luăm după datele prezentate parţial de Dragomir.

Imediat după ce protocolul de colaborare dintre cele trei partide, PNL, PSD şi PC a fost parafat la nivel naţional, în teritoriu au şi fost declanşate sondaje pentru cercetarea pieţei. Fiecare partid vrea să vadă cum stau în sondaje candidaţii pe care ei îi susţin. Liberalii constănţeni au deja primele date ale sondajului, însă nu au vrut să le facă publice decât pe cele de la Mangalia. Liderul de la judeţ al liberalilor constănţeni, deputatul Gheorghe Dragomir, tras de limbă, a dezvăluit rezultatele sondajului la Mangalia. „PNL, la Mangalia, are 29,8%, PSD - 17,9%, iar PDL - 11,5%. Atitudinea lui Tusac nu l-a ajutat şi de aceea a scăzut în sondaje şi are probleme la capitolul încredere. La primărie, Iorguş ar avea în sondaj 33%, Tusac ar mai fi votat de 21,8%, Oleniuc de 23,4%, iar Sorin Andrei (PNL) de 6% din electorat.

Sondaj_PNL_Viorel_Oleniuc_2.jpgCele mai mari şanse la primărie le are Oleniuc. Viitorul primar al Mangaliei va fi liberal", a mai spus Dragomir. Acesta şi-a declarat din nou poziţia în ceea ce priveşte listele comune cu PSD şi PC, dar şi candidaţii comuni, care vor fi stabiliţi în urma unor sondaje. Cel care va avea cel mai bun scor va candida la primărie. „Intenţionăm ca în toate localităţile să mergem împreună să încercăm să facem un echilibru unde sunt diferenţe mari. Nu va fi uşor, dar avem o determinare foarte mare", a mai spus Dragomir.

În ceea ce priveşte partidele care au constituit Uniunea Social-Liberală, PSD, PNL şi PC, se ştie că în ultimii ani nu a existat o colaborare bună.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • DAN 09 Mar, 2011 08:11 VISE LIBERALE