Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:34 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se poartă discuții în teritoriu. PSD Constanța își stabilește candidații la parlamentare până la sfârșitul săptămânii

ro

15 Oct, 2020 00:00 3414 Marime text
 
  • Vicepreședintele PSD Constanța, Ion Dumitrache a precizat că până la sfârșitul acestei săptămâni, social-democrații își vor finaliza listele pentru alegerile parlamentare
  • Dumitrache spune că PSD Constanța ar putea obține chiar 2 posturi de senator și 4 de deputați, cu o campanie făcută profesionist
  • Cele mai mari șanse să deschidă lista de la Senat le are Felix Stroe iar pe locul secund s-ar putea regăsi Tit Liviu Brăiloiu
  • La Camera Deputaților, candidează cu siguranță Cristina Dumitrache

Vicepreședintele PSD Constanța, Ion Dumitrache a precizat că până la sfârșitul acestei săptămâni, social-democrații își vor finaliza listele pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie a.c.
Potrivit lui Dumitrache, președintele organizației, Felix Stroe discută în aceste zile și cu primarii PSD din teritoriu, pe marginea listelor, urmând ca o decizie finală în legătură cu locurile eligibile să fie luată cel mai probabil, vineri în cadrul unei ședințe de Birou Permanent Județean.
Dumitrache spune că PSD Constanța ar putea obține chiar 2 posturi de senator și 4 de deputați, cu o campanie electorală făcută profesionist.
Până în acest moment, cele mai mari șanse să deschidă lista de la Senat le are Felix Stroe iar pe locul secund s-ar putea regăsi actualul senator,Tit Liviu Brăiloiu.
La Camera Deputaților, candidează cu siguranță Cristina Dumitrache. Celelalte nume de pe listă sunt încă în aer, orice fiind posibil. Printre doritori se numără Horia Țuțuianu, Decebal Făgădău și actualii deputați George Vișan și Radu Babuș.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii