Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:11 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se face ordine la Navodari

ro

12 Feb, 2009 02:45 1570 Marime text
Navodari.jpgDe la începutul anului, Corpul de Control al Primăriei Năvodari a aplicat amenzi de peste 140.000 lei. Motivul: nerespectarea regimului de autorizare al construcţiilor şi încălcarea prevederilor HCL 207/2008 cu privire la stabilirea unor măsuri pentru buna gospodărire, păstrarea curăţeniei, respectarea normelor de igienă şi înfrumuseţarea oraşului.

Nu mai puţin de cinci societăţi au fost sancţionate. Printre ele se află SC Elox SRL (amendă 10.000 lei), SC Lafarge Ciment SA (amendă 10.000 lei) şi SC Dumi Comflor SRL (amendă 10.000 lei), precum şi CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa, care a executat lucrări de construire a punctelor de control, a porţilor de acces şi a gardului împrejmuitor fără autorizaţie de construire, drept pentru care a fost amendată cu 70.000 lei şi desfiinţarea construcţiilor abuzive în termen de 45 de zile.
Şeful Corpului de Control al Primăriei Năvodari, Florin Lazăr, a atenţionat că, din martie, toţi agenţii economici care nu respectă prevederile legale şi dispoziţiile emise la nivel local vor fi sancţionaţi. Până acum, din cei peste 1.200 de agenţi economici înregistraţi pe raza oraşului Năvodari, circa 300 au fost verificaţi şi înştiinţaţi cu privire la obligaţia deţinerii Acordului pentru desfăşurarea activităţilor comerciale conform hotărârilor emise de Consiliul Local, precum şi cu privire la obligaţia deţinerii de pubele pentru colectarea gunoiului menajer, acţiunea fiind în plină desfăşurare.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii