Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:51 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PRM Constanta isi schimba conducerea

ro

22 Jan, 2009 02:40 874 Marime text
Conform declaraţiilor liderului PRM, Corneliu Vadim Tudor, în perioada următoare vor avea loc alegeri la nivelul tuturor filialelor din ţară.

Potrivit declaraţiilor liderului interimar al organizaţiei judeţene a partidului, Niculae Gheorghe, până pe 15 martie trebuie să se definitiveze structura conducerii locale, urmând ca pe 25 martie să aibă loc conferinţa judeţeană, unde va fi aleasă structura conducerii judeţene. La 28 martie, la nivel naţional se va desfăşura plenara Consiliului Naţional.
Actualul lider interimar a declarat că îşi doreşte să fie reales în fruntea organizaţiei judeţene, însă nu va împiedica niciun doritor să-şi depună candidatura: „Nu este vorba de faptul că râvnesc la o funcţie de conducere. Aici este vorba de onoare. Doar patru luni să reuşesc să fiu în fruntea filialei, pentru mine este puţin". Cât despre potenţialii contracandidaţi ai actualului lider constănţean, până la acest moment, nimeni nu s-a arătat interesat. Nici măcar fostul lider, Radu Comănici, nu pare a fi în cărţi. „Nu s-a arătat interesat în acest sens, până în prezent, dar nu îl văd preocupat de preluarea conducerii. Eu mă ţin de el să nu abandoneze partidul. Dacă vor fi şi alţii care vor dori funcţia, trebuie mai întâi să spună cine este şi ce intenţii are pe viitor", a evidenţiat Gheorghe.
Cât despre sediul de partid, problema cu care PRM-iştii constănţeni se confruntă încă de la părăsirea partidului de către fostul peremist Dan Rahău, Gheorghe a declarat că nici până la acest moment nu a fost rezolvată: „Avem sediul provizoriu, cel pe care l-am avut în campanie, din Km 4-5, însă unul permanent nu există, ofertele pe care le-am avut au fost mult prea mari".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii