Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prioritatile lui Nicolae Matei

ro

20 Jun, 2009 02:04 1558 Marime text
sedinta_cl_navodari_nicolae_matei_10.jpgCasa Căsătoriilor din Năvodari a găzduit ieri după-amiază o nouă şedinţă ordinară a Consiliului Local Orăşenesc. 

Consilierii locali năvodăreni au avut de dezbătut şi votat 20 de proiecte de hotărâre toate iniţiate de primarul oraşului, Nicolae Matei. Pe lângă cinci proiecte care făceau referire  la aprobarea unor PUZ-uri, şi care au fost analizate şi în şedinţa anterioară dar nu au obţinut voturile necesare pentru a trece, pe ordinea de zi de ieri au existat alte două iniţiative cu efecte importante asupra comunităţii. Potrivit declaraţiilor edilului din Năvodari, prin rectificarea bugetară propusă, el vrea să rezolve unele solicitări venite din partea cetăţenilor. „În principal, această rectificare a bugetului local de venituri şi cheltuieli are în vedere alocarea de fonduri pentru amenajarea de noi parcări auto în oraş şi asfaltarea străzilor din zona Depozit 10", a specificat şeful administraţiei năvodărene. 

Totodată, Matei este iniţiatorul unui proiect de hotărâre care face referire la aprobarea Programului local privind creşterea performanţei energetice. „Am solicitări din partea a peste jumătate din asociaţiile de proprietari din oraş pentru demararea Programului de izolare termică a blocurilor. Vreau să demarăm studiile preliminare şi am promisiuni că voi putea intra în programul guvernamental iniţiat şi co-finanţat de stat prin Ministerul Dezvoltării Regionale şi Locuinţei", ne-a explicat primarul.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • TUCAN 20 Jun, 2009 09:37 Imi pare rau ca nu am fost prezent la sedinta de ieri, dar sunt bolnav la pat, sunt bolnav de nesimtire. Si va asigur ca ma doare tare.