Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul mizeaza pe aceleasi proiecte de campanie Lauda lui Mazare cu varstnicii si casele ieftine

ro

30 Sep, 2009 01:06 1395 Marime text

img_1979.jpgDupă vizita fulger a preşedintelui PSD, Mircea Geoană la cartierul de locuinţe ieftine de ieri, aseară, social-democraţii s-au reunit la Conferinţa extraordinară a organizaţiei judeţene PSD Constanţa pentru a dezbate mai multe aspecte legate de proximul congres al partidului de vineri. N-au lipsit însă nici acuzaţiile la adresa şefului statului, Traian Băsescu şi opiniile referitoare la criza politică, la fel nici laudele echipei Mazăre.

Pe ordinea de zi a lucrărilor conferinţei judeţene s-a aflat, pe lângă prezentarea raportului de activitate al primarul şi discursurile invitaţilor din judeţ şi de la centru, şi votarea listei celor 250 de delegaţi care vor participa de la Constanţa, vineri, la Bucureşti, la Congresul naţional al partidului, ocazie cu care Mircea Geoană îşi va lansa din nou candidatura la preşedinţie. De asemenea, social-democraţii reuniţi în sala teatrului au fost de acord şi au votat în unanimitate susţinerea lui Geoană la prezidenţiale.

img_1967.jpgÎn discursul despre raportul de activitate prezentat de edilul constănţean, acesta nu a omis să se laude cum a făcut el rost, cu sprijinul echipei de la centru, de terenul de şase hectare care aparţinea Poliţiei de Frontieră, pentru a ridica cel de-al doilea cartier de locuinţe ieftine. "Peste câteva luni nu veţi mai putea ateriza pe acel teren (n.r. referitor la aterizarea cu elicopterul a lui Geoană de ieri). Măcar cu atât să ne alegem după şapte - opt luni de guvernare", a susţinut Mazăre. Edilul a mai vorbit despre sprijinul pe care îl dă vârstnicilor constănţeni, demers care¸ din punctul său de vedere, ar trebui luat drept exemplu: "La Constanţa lucrurile merg bine. Am demonstrat că dacă facem o politică de stânga, asta nu înseamnă că eliminăm investiţiile".

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • anonim 30 Sep, 2009 12:30 sa nu mai minta cu locuintele.sunt blocuri care nu se mai fac si persoane care au dat avans la apartamente in aceste blocuri si se milogesc sa isi recupereze banii de cateva luni bune.nu vrea sa ajute tinerii ,ci doar sa se laude.
  • Participantilor la congres 30 Sep, 2009 01:44 Le recomand apa de gura "Mythbusters",palinca cu usturoi lasat la macerat 24 de ore.