Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PNL Constanţa are termen până în septembrie pentru stabilirea candidaţilor la alegerile locale

ro

17 Jun, 2015 00:00 1895 Marime text
Proximele alegeri locale scot din amorţeală partidele politice. Acestea din urmă şi potenţialii lor candidaţi la mandatul de primar, dar şi aspiranţii la un fotoliu de viceprimar sau de consilier local se pregătesc, de acum, de viitoarele campanii electorale. În ceea ce îi priveşte pe liberalii constănţeni, conform unui calendar trasat de conducerea centrală a partidului, aceştia trebuie ca, până în august, să îşi clarifice situaţiile în toate organizaţiile. Mai exact, trebuie să centralizeze numărul de primari în funcţie, de viceprimari, precum şi de consilieri locali. Următorul pas va consta în identificarea tuturor candidaţilor la primăriile din judeţ, lucru care ar trebui să aibă loc până la începutul lunii septembrie.

Tot în septembrie vor fi derulate şi sondajele privind candidaţii la mandatul de primar. Ulterior, candidaturile vor trebui validate în forurile superioare ale partidului până la finalul anului. Concret, după validarea candidaţilor la primăriile din judeţul Constanţa într-o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean al PNL, candidaturile acestora vor face, alături de toate celelalte din ţară, subiectul validării Consiliului Naţional al partidului.

Deşi în PNL Constanţa se vorbeşte despre candidaţi şi despre primăriile râvnite în contextul alegerilor locale din 2016, oficial, niciunul dintre aceştia nu a fost nominalizat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii