Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:30 18 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Patru prefecti si 11 subprefecti, eliberati din functii

ro

13 Mar, 2009 21:59 1245 Marime text
Prefecţii de Bucureşti, Ialomiţa, Teleorman şi Vaslui au fost schimbaţi din funcţii, alături de alţi 11 subprefecţi. 

Aceeaşi măsură a fost luată şi în cazul vicepreşedintului ANRE, Nicolae Opriş, în locul său fiind numit Iulius Dan Plaveti.

Potrivit deciziilor publicate în Monitorul Oficial, prefectul Capitalei, Ion Ţincu, a fost înlocuit cu titlu temporar cu Mihai Cristian Atănăsoaei. La nivelul judeţului Ialomiţa, Georgian Mocănescu a fost schimbat din funcţia de prefect, postul fiind ocupat de fostul prefect Marinică Cazacu.

Prefectul de Teleorman, Ionel Izină, a fost „promovat" în funcţia de inspector guvernamental, în locul său fiind numit, temporar, Bâţă Ionuţ Adrian. La Vaslui, Iftimoaei Ciprian, a fost trecut într-o funcţie similară pentru a face loc lui Ioan Ţibulcă.

Schimbări au fost operate şi la nivelul subprefecţilor, cea mai mare parte a acestora lor fiind trecuţi în corpul inspectorilor guvernamentali.

Subprefectul de Bucureşti, Eduard Doru Clăbescu, a fost înlocuit cu Mariana Câmpurean. Şi subprefecţii de Cluj, Andrei Hegedus şi Zoltan Gyorke au fost schimbaţi cu Mircea Jorj şi Cozma Vasile.

La Gorj, subprefectul Constantin Dumitrescu a fost trecut în funcţia de inspector guvernamental, în locul său fiind numit Liviu Vasile Andrei. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi în cazul subprefectului de Ialomiţa, Silviu Marin, înlocuit cu Gheorghe Babagianu.

Contractul de muncă al subpefectului de Iaşi, Marius Bodea a încetat cu acordul părţilor, iar Istvan Barczi şi Pora Zamfira - subprefecţi de Mureş - au fost trecuţi în funcţii de inspector guvernamental şi în locul lor au fost numiţi Valentin Precup şi Mihai Cristian Ţucă.

Subprefectul de Sibiu, Marin Crăciun, şi cel de Suceava, Dumitru Paşniciuc, au fost şi ei „avansaţi" inspectori guvernamentali, în locul lor fiind numiţi Amalia Cindrea, respectiv Constantin Huţanu. La fel şi subprefectul de Vaslui, Sergiu Marian, substituit de Trăian Huluţă.

Ti-a placut articolul?

Comentarii