Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Paruiala" intre directoare Francu si Branzoi in lupta pentru suprematie

ro

18 Aug, 2010 01:12 3339 Marime text
Cristina_Branzoi.jpgFuncţiile de conducere din Constanţa sunt cele mai râvnite, mai ales petimp de criză, motiv pentru care, cine le ocupă ţine cu dinţii de ele.

Noua Direcţie Judeţeană pentru Sport şiTineret (DJST) naşte deja controverse la Constanţa. Elena Frâncu susţine că afost desemnată coordonator interimar al întregii Direcţii, spunând că se vadescurca şi cu problemele de tineret, cu ajutorul Izabelei Stan. Cele douăurmează să participe împreună la concursul pentru ocuparea funcţiei de directorexecutiv, pentru sport şi tineret. Pe de altă parte, Cristina Brânzoi,directoarea fostei Direcţii Judeţene de Tineret Constanţa, este revoltată deinterpretarea pe care a dat-o Elena Frâncu. „Nu este adevărat faptul că ElenaFrâncu este coordonatoarea interimară a întregii Direcţii. Şi eu am primitaceeaşi hârtie oficială prin care sunt numită coordonator pentru tineret cudrepturi depline şi cu drept de semnătură. Fiecare a rămas pe domeniul ei", aprecizat Cristina Brânzoi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • escu 18 Aug, 2010 19:55 Branzoi nu e in stare de nimic.Clar ca ar distruge si sportul cum de altfel a distrus si tineretul...
  • Vox Dei 18 Aug, 2010 12:31 @posecu ... Ce te face sa crezi ca Francu stie mai bine ? Pt ca amai condus tineretul Francu ai tu motivatia ca , Banza nu ar s-ar descurca cu toata directia ?
  • popescu 17 Aug, 2010 23:34 Francu a mai condus tineretul ,dar un om care nu stie cu ce se mănancă sportul de performanta, nu ar face fata . Ar distruge sportul constantean .