Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:54 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Parcul Viitorului va fi administrat de RAEDPP

ro

04 Oct, 2010 02:34 1963 Marime text
Parcul_viitorului.jpgAutorităţile locale vor aproba în şedinţa de Consiliu Local de astăzi caietul de sarcini privind administrarea şi regulamentul de organizare şi funcţionare a parcului Viitorului, din zona CET.

Zona de agrement cel mai recent amenajată în municipiul Constanţa urmează să fie dată în administrarea RAEDPP. Reamintim că parcul Viitorului, inaugurat înaintea alegerilor prezidenţiale de anul trecut, pe 28 noiembrie, finanţat parţial de Petrom SA, a fost amenajat de Geconst Company, una dintre firmele care au contribuit cel mai mult la finanţarea PSD la nivel local la alegerile din 2004.

Parcul_viitorului2.jpg Anul trecut, municipalitatea punea la bătaie 568.632,02 lei pentru realizarea acestui parc, însă, în urma şedinţei de licitaţie, contractul de achiziţii publice a fost atribuit pentru 238.000 de lei. De altfel, societatea s-a ocupat şi de o serie de lucrări pregătitoare privind terasamentele şi îmbunătăţirea terenului de fundare pentru cartierul de locuinţe pentru tineri din Baba Novac, dar şi de lucrări tehnico-edilitare aferente.

Administrator şi asociat al Geconst Company este Gheorghe Trandafir, iar Cezar Laurenţiu Scupra este doar asociat.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii