Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Niculae Gheorghe in stand-by Ramane in PRM, dar colaboreaza cu PNG, PSD si PAS

ro

04 Nov, 2009 02:10 846 Marime text
În şedinţa de luni seara, peremiştii din aripa fostului lider judeţean, Niculae Gheorghe, au hotărât că mai bine este ca, cel puţin până după alegeri, să nu se alăture niciunui alt partid şi să aibă doar colaborări de ordin tehnic cu PNG, PSD şi Partidul Alianţei Socialiste (PAS).

Zvonurile potrivit cărora membrii PRM care sunt de partea fostului lider exclus, Niculae Gheorghe, îşi pregătesc revenirea în partid după scrutinul prezidenţial par a se adeveri pe zi ce trece.

Primul argument adus în acest caz face referire la faptul că grupul condus de Niculae Gheorghe a decis, în şedinţa de luni seara, după discuţiile cu liderii celor trei partide, că este indicat să colaboreze strict din punct de vedere tehnic în aceste alegeri, factorul politic fiind lăsat deoparte. Fostul lider judeţean ne-a explicat că discuţiile privind colaborarea au pornit de la el şi că au început în urmă cu câteva săptămâni: „Am stat de vorbă cu preşedintele PAS şi am hotărât să-l ajutăm cu oamenii noştri în secţiile de votare unde nu au suficiente persoane. Cu PNG am încheiat un acord tehnic care presupune un ajutor cu oameni în secţii. În plus, cu PNG vom avea o colaborare mai intensă, eu, personal, îi voi ajuta în toate chestiunile de ordin juridic", a evidenţiat Gheorghe. Cât despre PSD, Gheorghe a susţinut că a avut discuţii cu prim-vicepreşedintele PSD, Nicuşor Constantinescu, cu care a stabilit că va colabora în ceea ce priveşte supravegherea şi împiedicarea eventualelor tentative de fraudă.

„Nu au fost discuţii politice, ci doar tehnice", a ţinut să evidenţieze peremistul, adăugând că respectă angajamentul stabilit tacit cu preşedintele partidului, Corneliu Vadim Tudor, pentru a nu provoca discuţii în interior până la alegerile prezidenţiale. „După alegeri vom organiza o Conferinţă Judeţeană şi vom vedea ce orientare vom alege", a conchis Gheorghe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii