Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:45 05 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mircea Pătruţ, potenţial secretar de stat în Ministerul Sănătăţii

ro

19 Nov, 2008 03:07 1023 Marime text

radu_mazare_mircea_patrut.jpgDorinţa de mărire a echipei Mazăre-Constantinescu şi de extindere a influenţei în diverse domenii de activitate pare să se confirme pe zi ce trece .

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a recunoscut că o eventuală preluare a guvernării de către social-democraţi, coroborată cu un rezultat bun înregistrat de pesediştii de la mal de mare, îi va permite să solicite funcţii în viitorul Executiv.

Iniţial, liderul PSD a anunţat că vizează ministere precum cel al Mediului, Transporturilor şi Turismului. Printre numele vehiculate, la acea vreme, pentru obţinerea unor posturi de secretari de stat s-au aflat cel al actualului viceprimar al municipiului Constanţa, Nicolae Nemirschi, şi al preşedintelui Federaţiei Asociaţiilor de Promovare Turistică din România, Corina Martin.

Ieri, în cadrul unei emisiuni radio, deputatul PSD de Constanţa, Alexandru Mazăre, a confirmat că social-democraţii tomitani vor să-şi extindă influenţa şi în cadrul altor ministere. El a dezvăluit că PSD Constanţa vizează obţinerea unui portofoliu de ministru secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, post „rezervat" şefului Clinicii Cardiovasculare din cadrul Spitalului Judeţean Constanţa, Mircea Pătruţ. Interesant este faptul că propunerea privind promovarea sa vine în contextul în care acesta este şi profesor universitar la Facultatea de Medicină a Universităţii „Ovidius" şi, cu toate că aspiră la un mandat de senator în Colegiul Uninominal nr.4, a promis că nu va renunţa la activitatea chirurgicală derulată în clinică. Reamintim că doctorul Pătruţ a venit la Constanţa în vara anului trecut, iar în octombrie anul curent, la insistenţele echipei Mazăre-Constantinescu, a devenit membru PSD.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii