Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:56 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Petre aspira la un mandat de europarlamentar

ro

23 Feb, 2009 03:45 1373 Marime text
Mihai_Petre_19.jpgPrima competiţie electorală în care a fost implicat, în vara anului 2008, i-a adus lui Mihai Petre, în premieră, şi prima victorie: mandatul de consilier judeţean şi se pare că i-a deschis apetitul pentru confruntările cu alegătorii.

Mihai_Petre_ONLINE.jpg În toamna aceluiaşi an, pentru o bună perioadă de timp, el a fost tentat să candideze pentru un mandat de deputat în Parlamentul României, însă din diverse motive, ce nu mai are sens să le readucem în prim-plan, nu s-a aflat pe lista candidaţilor PD-L. Intrarea la guvernare a partidului pe care îl slujeşte de multă vreme era cât pe ce să-l propulseze în funcţia de subprefect al judeţului Constanţa, dar, sub pretextul că vrea să se dedice trup şi suflet PD-L-ului, a preferat să renunţe.
Traseul politic al consilierului judeţean Mihai Petre i-ar putea determina pe unii să creadă: fie că şansa nu-i de partea lui, fie că este indecis, fie că aspiraţiile sale sunt limitate şi uneori „faultate" chiar din interiorul partidului căruia i s-a dedicat. Dacă a fost tentat careva să creadă că Mihai Petre s-a retras din competiţie, s-a înşelat. „Vreau să candidez pentru un mandat în Parlamentul European", ne-a declarat acesta. Chiar dacă organizaţia judeţeană PD-L Constanţa mai are un aspirant la mandatul de europarlamentar, în persoana actualului deputat european Adrian Manole, Mihai Petre este decis.  „Voi face echipă cu Manole şi vom încerca să atragem cât mai multe voturi", a conchis junele democrat-liberal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • mari 23 Feb, 2009 14:23 bine, faceti echipa dar cine candideaza?
  • un cetatean profund 23 Feb, 2009 12:35 pai hai ca asta e buna, dupa ce nu a facut absolut nimik in viata, ca de exemplu o profesie, o meserie, o familie sau alte chestii din astea...se vrea reprezentantul romaniei in parlamentul european. HAI CA AM TRAIT SA LE VAD PE TOATE... AFARA CU JIGODIILE ASTEA!!