Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Interviu online cu preşedintele PDL Constanţa Chiru - „Sunt aproape sigur că voi fi candidat la Primăria Constanţa"

ro

25 Nov, 2011 01:00 1206 Marime text
Christian Gigi Chiru despre strângerea de semnături pentru suspendarea lui Mazăre: „Constanţa este un oraş bogat, dar din păcate banii sunt extrem de prost administraţi. Iar dacă vorbim de etapa construcţiei noastre, suntem în faza în care subliniem erorile actualei administraţii.Demersul nostru este unul cât de poate de serios, strângerea de semnături pentru suspendare este o parte importantă, mai ales că am avut plăcuta surpriză să vedem că sunt mulţi care au semnat pentru demiterea primarului. Acesta este un lucru bun şi care mă încurajează să merg mai departe cu demersul. Vor urma şi alte etape de informare a cetăţenilor privind modul în care actuala administraţie a reuşit să rateze marile proiecte. Ideea strângerii de semnături pentru suspendarea primarului îmi aparţine, ea a fost generată de rezultatul unui sondaj prin care 91% dintre constănţeni au apreciat că reabilitarea Cazinoului trebuie făcută din fondurile europene, iar 72% din fonduri de la bugetul local. Acest lucru m-a determinat şi m-a ajutat să înţeleg că agenda constănţenilor este diferită de cea a actualei administraţii, motiv pentru care am considerat că merită încercat să salvăm ce se mai poate salva şi mă refer la accesarea de fonduri europene. Într-adevăr, rezultatul demersului este un rezultat al muncii de echipă, adică strângerea de semnături în care s-au implicat foarte mulţi colegi, dar şi un număr foarte mare de constănţeni".

Christian Gigi Chiru despre candidatura la Primărie: „Într-adevăr, conform statului, candidaturile pentru municipii şi consilii judeţene sunt validate de Biroul Permanent Judeţean. În ceea ce mă priveşte, semnalele de la Bucureşti sunt dintre cele mai bune, aşa cum am spus, hotărârea şi determinarea mea cred că i-a convins şi pe cei mai sceptici şi cred că îi voi convinge şi pe constănţeni de acest lucru. Cu aceeaşi hotărâre, indiferent ce se va întâmpla, v-am spus că am drumul meu, sunt un om determinat, care duce lucrurile la bun sfârşit întotdeauna. Sunt aproape sigur că voi fi desemnat candidat la Primăria Constanţa".

Interviul integral cu preşedintele PDL Constanţa, Christian Gigi Chiru îl puteţi citi aici: //www.ziuaconstanta.ro/rubrici/interviu-online/interviu-online-cu-presedintele-pdl-constanta-christian-gigi-chiru-tema-este-cu-ce-arme-vrea-sa-il-bata-chiru-pe-mazare-46836.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii